Maak een online afspraak:
top of page

Meet   the Team

Team La Rosa de Cuba bestaat uit vakkundige en creatieve haarstylistes met een passie voor het kappersvak. Leer ons team hier kennen: 

debbie1_edited.jpg

 Debbie

Na al vele jaren actief te zijn in dit mooie vak, heb ik in 2021 deze prachtige zaak overgenomen.Met meer dan 30 jaar ervaring, sta ik nog steeds iedere dag met plezier op de werkvloer. 

Eigenaresse

Chantal

Als rechterhand van Debbie, ben ik al een aantal jaren een bekend gezicht bij La Rosa de Cuba. Ik ben gespecialiseerd in blonde lokken, maar je kan bij mij met allerlei verschillende wensen terecht. Kinderen, heren of permanent, niets is voor mij te gek.Plan je een keer gezellig je afspraak bij mij?

Salon Manager

Quinty

Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in het mooie kappersvak.Mijn grootste passie is het herenvak. Klassiek of bijvoorbeeld een stoere mullet.Voor een heerlijke wasmassage kun je ook bij mij terecht.Samen zoeken we naar iets wat bij je past en jou uniek maakt.

Allround haarstyliste

Salina

Inmiddels zit ik al een aantal jaren in het kappersvak. Naast mijn passie voor het knippen en kleuren, vind ik het ook heerlijk om haren op te steken en te make-uppen.(i.v.m zwangerschap is Salina tot 23 oktober afwezig.)

Topstyliste

catherine.jpg

Catherine 

Vanaf 26 juni start ik bij La Rosa de Cuba kappers.Ik ben gespecialiseerd in het knippen van heren. niks is mij te gek, van een strakke fade tot een klassiek gedekt kapsel.Je kunt online al een afspraak bij mij boeken, zie ik jou snel?

Herenkapper

Baylee

Ik ben in 2023 afgestudeerd als haarstyliste en ben mij volop aan het ontwikkelen bij La Rosa de Cuba.Ik focus mij nu volledig op het knippen van dames en het creëren van mooie kleuren.

Haarstyliste

image001.jpeg

Emi

Ik ga met volle trots de voetstappen van mijn moeder (Debbie)achterna.Ik kan al prachtige kleuringen en knip graag dames met lang haar.Daarnaast zet ik ook haar extensions en kan ik er ook voor zorgen dat je met mooie wenkbrauwen de deur uitgaat.Heb je een leuk feestje/trouwerij kun je ook bij mij terecht voor opsteken/makeup. Zie ik jou snel?  

Haarstyliste

boek hier uw

afspraak online

fashion & vintage

hairstyling

La Rosa de Cuba

kappers

 

  • Facebook Round
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest Round
  • Twitter Round

"BELANGRIJK" wanneer je online een afspraak boekt vergeet niet om de afspraak te bevestigen anders komt de afspraak niet in onze agenda!!!

 

LIKE WHAT YOU SEE?

HAVE ANY QUESTIONS?

GRAAG TOT ZIENS

bottom of page