Maak een online afspraak:
top of page

Jij op je mooist op de mooiste dag!

 

La Rosa komt bij je aan huis of op locatie voor een vintage, klassiek opgestoken of gewoon lekker nonchalant bruidskapsel en als je wilt ook je bruidsmake-up! 

Kleur onderhouden
voor slechts € 34,00!

 

Heb je ook zo'n hekel aan die centimeters uitgroei? Laat je uitgroei bij La Rosa voor de aantrekkelijke prijs van slechts € 34,00 elke 4 weken bijwerken. Kom je binnen 30 dagen terug, dan krijg je dus maar liefst een TIENTJE korting op de normale verfbehandeling!

Vintage hairstyling

Wij zijn dol op het creëren van old fashioned vintage hairstyles! Victory rolls, opsteken of stylen in jaren 40 of 50 stijl, leuke retro kapsels met korte pony, wij vinden het te gek om te maken! Kijk eens op onze pinterest borden voor inspiratie!

fashion hairstyling

Wij zijn super enthousiast over de laatste modetrends:

Bijvoorbeeld de balayage kleurtechnieken, waarbij je een heel gaaf kleurverloop maakt in je haar! 

Of de nieuwe GRANNY GREY kleuringen, heel bijzonder! WANT MOOI GRIJS IS NIET LELIJK, MAAR SUPERMOOI!
Check ook onze fb pagina!

Blonderen met N/O Collagen Hairpowder

Mooie Highlights, of lekker opvallend platinablond, een hele folie coupe soleil: Bij La Rosa voegen wij bij elke blondering Collagen Hairpowder toe. Dit is een revolutionair product dat haarbeschadiging helpt te voorkomen!
Bij N/O Creative Haircare kiezen we namelijk zoveel mogelijk voor natuurlijke oplossingen en niet voor chemische alternatieven. Het verbind en herstelt de verbindingen tussen de bruggen in het haar. De beschadigde haarstructuur wordt hersteld omdat deze collageen toevoeging de verbindingen en keratineketens kan herschikken. Al deze verbindingen in een haar die tijdens het kleurproces beschadigd worden zullen direct herstellen omdat deze zich opnieuw hechten. De complete behandeling wordt afgesloten met een bijzonder product: restorative thermic spray deze spray is een innovatief haarstellend product wat zorgt voor diepere penetrantie,waar verzwakt,gebleekt en beschadigd haar door herhaalde behandelingen meer body en volume krijgt. Het product is geschikt voor alle haartypes en wordt geadviseerd voor zowel salon als thuisgebruik. Dankzij de formule zorgt het voor effectiviteit en diepere penetratie,waardoor het haar door herhaalde behandelingen meer body en volume krijgt vanaf het eerste gebruik.


 

instagram

facebook

bottom of page