Maak een online afspraak:
 

Jij op je mooist op de mooiste dag!

 

La Rosa komt bij je aan huis of op locatie voor een vintage, klassiek opgestoken of gewoon lekker nonchalant bruidskapsel en als je wilt ook je bruidsmake-up! 

Kleur onderhouden
voor slechts € 27,00!

 

Heb je ook zo'n hekel aan die centimeters uitgroei? Laat je uitgroei bij La Rosa voor de aantrekkelijke prijs van slechts € 29,50 elke 4 weken bijwerken. Kom je binnen 28 dagen terug, dan krijg je dus maar liefst een TIENTJE korting op de normale verfbehandeling!

Vintage hairstyling

fashion hairstyling

Wij zijn dol op het creëren van old fashioned vintage hairstyles! Victory rolls, opsteken of stylen in jaren 40 of 50 stijl, leuke retro kapsels met korte pony, wij vinden het te gek om te maken! Kijk eens op onze pinterest borden voor inspiratie!

Wij zijn super enthousiast over de laatste modetrends:

Bijvoorbeeld de balayage kleurtechnieken, waarbij je een heel gaaf kleurverloop maakt in je haar! 

Of de nieuwe GRANNY GREY kleuringen, heel bijzonder! WANT MOOI GRIJS IS NIET LELIJK, MAAR SUPERMOOI!
Check ook onze fb pagina!

Blonderen met Bondplex

Mooie highlights, of lekker opvallend platinablond, een hele folie coupe soleil: Bij La Rosa voegen wij bij elke blondering BONDPLEX toe. Dit is een revolutionaire nieuwe toevoeging die nieuwe verbindingen in het haar creëert en oude herstelt. Door dit Anti-Breakage System Technology™ (ABST) met o.a. keratine wordt schade aan je haar tijdens het blonderen voorkomen! De gezondheid en kwaliteit van je haar blijven zoals voor de behandeling! Dat vinden wij fantastisch en sinds we hiermee kleuren, willen wij niet anders meer!

Ook voor normale kleuringen is het vaak aan te bevelen om BONDPLEX aan de kleuring toe te voegen. Of we het echt nodig vinden, hangt af van het percentage waarmee je haar gekleurd moet worden en wat de conditie van je haar is.
Bij blonderingen zit bondplex bij de prijs in. Bij andere kleuringen word je geadviseerd door je kapster. De toeslag is dan slechts € 5,- dus als het je geadviseerd wordt, hoef je het voor het geld niet te laten!
 

instagram

facebook