Maak een online afspraak:
top of page

Behandelingen en Prijzen 

Knippen

Dame knippen* 

Dame krullen knippen

dame knippen lang naar kort 

Heer knippen* 

tondeuze

jongeren t/m 18* 

Student knippen*

(op vertoon van studentenpas)

Kind t/m 12 jaar

 

Kleuren

Basis kleuring*

Duo kleuring* 

Spoeling*

Highlights*

Gepersonaliseerde kleuring*

Blonderen*

Treatment

Haarherstellende kuur N\O*

Haarhertsllende kuur OLAPLEX*

Styling

Opsteken vanaf*

 

 

38,50

€ 50,00

€ 50,00

€ 33,50

€ 21,50

€ 29,50

€ 29,50

€ 25,50


 

€ 44,00

€ 53,00

€ 30,00

€ 65,50

€ 76,00
€ 42,00

 

€ 17,50

€ 25,00

€ 40,00

Bruiloft Lilian & Diede-12_edited.jpg
PHOTO-2023-08-29-19-08-15_edited.jpg
PHOTO-2022-06-15-11-47-44_edited.jpg

* Al onze prijzen zijn een starttarrief. Dat betekend dat deze tarieven kunnen stijgen door hoeveelheid haar, pruduct of tijd. 

Voor een realischtische prijsopgave kunt u altijd even contact opnemen met de salon. 

Bruid/styling/make-up voor in de salon of op locatie? Neem hiervoor contact op met de salon. Graag geven we jou alle info

Jij op je mooist op de mooiste dag!

La Rosa komt bij je aan huis of op locatie voor een klassiek,opgestoken of gewoon lekker nonchalant bruidskapsel en als je wilt ook je bruidsmake-up! 

Kleur onderhoudenvoor slechts € 34,00!

Heb je ook zo'n hekel aan die centimeters uitgroei? Laat je uitgroei bij La Rosa voor de aantrekkelijke prijs van slechts € 34,00 elke 4 weken bijwerken. Kom je binnen 30 dagen terug, dan krijg je dus maar liefst een TIENTJE korting op de normale verfbehandeling!

fashion hairstyling

Wij zijn super enthousiast over de laatste modetrends:

Bijvoorbeeld de balayage kleurtechnieken, waarbij je een heel gaaf kleurverloop maakt in je haar! 

Of de nieuwe GRANNY GREY kleuringen, heel bijzonder! WANT MOOI GRIJS IS NIET LELIJK, MAAR SUPERMOOI!
Check ook onze fb pagina!

Blonderen met N/O Collagen Hairpowder

Mooie Highlights, of lekker opvallend platinablond, een hele folie coupe soleil: Bij La Rosa voegen wij bij elke blondering Collagen Hairpowder toe. Dit is een revolutionair product dat haarbeschadiging helpt te voorkomen!
Bij N/O Creative Haircare kiezen we namelijk zoveel mogelijk voor natuurlijke oplossingen en niet voor chemische alternatieven. Het verbind en herstelt de verbindingen tussen de bruggen in het haar. De beschadigde haarstructuur wordt hersteld omdat deze collageen toevoeging de verbindingen en keratineketens kan herschikken. Al deze verbindingen in een haar die tijdens het kleurproces beschadigd worden zullen direct herstellen omdat deze zich opnieuw hechten. De complete behandeling wordt afgesloten met een bijzonder product: restorative thermic spray deze spray is een innovatief haarstellend product wat zorgt voor diepere penetrantie,waar verzwakt,gebleekt en beschadigd haar door herhaalde behandelingen meer body en volume krijgt. Het product is geschikt voor alle haartypes en wordt geadviseerd voor zowel salon als thuisgebruik. Dankzij de formule zorgt het voor effectiviteit en diepere penetratie,waardoor het haar door herhaalde behandelingen meer body en volume krijgt vanaf het eerste gebruik. 
dd3176d908e2b0d8a2f36caebd074747_edited.jpg

Blonderen met Olaplex

Wat is een OLAPLEX herstelbehandeling en hoe werkt het?

Voelt je haar ten gevolge van chemische behandelingen, zoals haarverf, hitte tools of factoren van buitenaf (zon, zee of zwembadwater), droog en zwak aan? Dan ben je de perfecte kandidaat om de OLAPLEX behandeling toe te passen in je haarroutine. OLAPLEX is dé behandeling voor pluizig, dof, glansloos en extreem beschadigd haar. In een notendop uitgelegd, zorgt de gepatenteerde formule van OLAPLEX ervoor dat gebroken zwavelverbindingen weer aan elkaar hechten. In je haar verbinden zwavelbruggen de zwavelatomen van naast elkaar gelegen eiwitketens. Ze worden al bij de aanmaak van het haar gevormd, in het haarzakje. De zwavelbruggen bepalen de blijvende vorm van je haar: of het nu kroest, krult, golft of juist sluik is.

Wij zetten de voordelen van een OLAPLEX haarroutine voor je op een rijtje!

  • Bevat geen siliconen

  • Beschermt haarkleur langer

  • Geschikt voor alle haartypen

  • Zichtbaar verschil in haarconditie na gebruik

  • Vegan

  • Haarverzorging op salonniveau thuis

  • Gepatenteerde formule

  • Bevat bis-aminopropyl diglycol (dit mag geen enkel ander merk gebruiken)

OLAPLEX bestaat uit 9 verschillende stappen waarvan stap 1 en 2 alleen in de salon beschikbaar zijn. alle vervolgstappen zijn opgedeeld in verschillende producten. Samen met je kapster kan je bepalen welke producten het beste bij je passen! 

bottom of page