Maak een online afspraak:
top of page

Producten 

Bij La Rosa De Cuba zijn hoogwaardige en kwalitatieve producten erg belangrijk. Zonder deze producten zal ons nou werk eenmaal niet hetzelfde zijn.

Onze productlijnen zijn allemaal zorgvuldig uitgezocht zodat we alleen het beste van het beste kunnen bieden. 

gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vegan, vrij van SLS, SLES, Parabenen, siliconen en andere schadelijke stoffen. 

Design_uden_titel_65_edited.jpg

Nook - Beauty Family

Dierproefvrij en vegan

“Wij geloven in de schoonheid van eenvoud. In de Harmonie van Elementen. In de balans tussen mens en natuur. “

 

Dat is de filosofie van Nook.

Het onderscheidende karakter en de identiteit van elk product worden onthuld door hun formules, rijk aan botanische extracten en kostbare natuurlijke en organische oliën, om een ​​nieuw concept van schoonheid te creëren, vrij van compromissen.

nook-iceland-1_edited.jpg

Nook - Artisan

Dierproefvrij en vegan

 

Echte en authentieke producten. Deze Styling & Finishing-lijn is bedacht om de perfecte look te creëren voor elk moment van de dag. Een vleugje ironie, een dubbele dosis verbeeldingskracht, een vleugje creativiteit: alles gekruid met kostbare natuurlijke actieve ingrediënten, biologische extracten en exclusieve, allergeenvrije geuren.

o o-1424x850-1_edited.jpg

N\O

Dierproefvrij en vegan

De nieuwe balans tussen het gebruik van zoveel mogelijke natuurlijke ingrediënten en werkzame grondstoffen voor originele, verzorging kleuring en styling.

2692_CollectionBanner_ShopAll_2_800x.webp

Olaplex

Dierproefvrij en vegan

Ons haar bevat miljoenen verbindingen.

Deze bindingen geven het haar structuur, sterkte en stabiliteit. Wanneer deze verbindingen verbroken worden, resulteert dit in beschadiging.

OLAPLEX herstelt beschadigd en aangetast haar door van binnenuit te herstellen met een gepatenteerde ingrediënt.

Zodra alle bindingen weer intact en in lijn zijn, heb je voelbaar gezond, mooi en glanzend haar.

Nook-DHC-Difference-Hair-Care_edited.jpg

Difference Hair Care

Dierproefvrij en vegan

Natuur, balans en harmonie, Nook Difference Haircare vertegenwoordigt deze perfecte combinatie. Je kunt het haar en de hoofdhuid behandelen met zachtheid. Ook verbeter je de schoonheid en breng je het haar in de oorspronkelijke balans terug. Zes lijnen met specifieke haarbehandelingsproducten, zijn ontwikkeld om te reageren op hoofdhaar- en hoofdhuidproblemen.

cd0ae9d841070983176e09d63b315c37_edited.jpg

Barberstation

Dierproefvrij

Een baard, snor of authentiek kapsel verdiend de juiste verzorging en ook zijn er voor diverse kapsels speciale stylingproducten nodig. Bij The Barberstation beschikken we over een uitgebreid aanbod met eigen verzorging- en stylingproducten speciaal voor de man. Deze producten variëren van pomades tot speciale baard en haar shampoo. Wil jij graag jouw coupe de hele dag in model houden? Kies dan voor Barberstation

bottom of page